Internal Branding rene 2019-02-12T16:21:46+00:00

Verschilmakers excelleren door Internal Branding

Maak ons medemerkers!

Internal Branding Workshop

Merkgerichtheid van je organisatie

Organisaties floreren als medewerkers zich sterk identificeren met het merk. En daarnaar handelen. Je medewerkers maken namelijk letterlijk het verschil. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is dat je de merkgerichtheid van je organisatie aanmoedigt. Dat vereist enerzijds dat je het merk-waardig werken structureel gaat faciliteren en stimuleren. Anderzijds vereist dat van jou als leidinggevende ook lef. Het lef om te kiezen voor een aanpak waarbij medewerkers echt de ruimte krijgen om de merkbelofte waar te maken. Op hun eigen manier. Want dat is de enige weg die leidt naar een sterk en geloofwaardig organisatiemerk. En daarmee naar een gezonde groei van je onderneming.

“Marketing is too important to be left to the marketing department.”

– David Packard

Aanpak:

  • In de Internal branding workshop gebruiken we je merk als kompas voor de ontwikkeling van een merkgerichte organisatie.
  • Met elkaar gaan we de gekozen merkwaarden “laden” (tot leven laten komen) en vervolgens concreet vertalen naar jullie dagelijkse werkwijze.
  • Samen met je Merketingteam bedenken we merk-waardige initiatieven om merkgerichtheid organisatie breed aan te jagen.

Resultaat:

  • Een structurele aanpak waarmee merkambassadeurschap intern wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Daarbij krijg je tevens concrete handvatten voor de branding van je organisatie richting potentiële medewerkers (Employer Branding).

Jullie gezamenlijke Merketing slagkracht vergroten?

Let’s get in touch!

Interim Merketeers

Heb je voor de realisatie van jullie merkambities tijdelijk extra handjes nodig die weten wat ze aan het doen zijn? Merketingvisie’s merkexperts en merkall-rounders helpen bij tijdelijke kortdurende en/of langdurende interim klussen.

Vanuit de Merketingmethodiek geven zij invulling aan de dagelijkse praktijk.

Wil je meer weten over onze medemerkers neem dan contact op met Guido David, guido@merketingvisie.nl, +316-28615323.