Merketing Strategie rene 2019-02-12T16:20:39+00:00

Maak het verschil duidelijk met je Merketing®

Ja, wij maken het verschil duidelijk!

Merketing® Workshop

Van Marketing naar Merketing

De succesvolste bedrijven doen aan Merketing. Zij gebruiken het merk namelijk als ‘hub’ voor alle marktgerichte activiteiten. Van marketing tot after service. Van symboliek tot gedrag. Alles is gericht op het faciliteren, verzamelen, creëren en uitdragen van merk-waardige klantverhalen. Kortom, de gewenste merkbeleving wordt leidend in alle marketing, sales en communicatie. Daarmee wordt het merk voor deze bedrijven dan ook ‘serious business’.

“Make your marketing so useful people would pay you for it.”

– Jay Baer

Aanpak: 

  • In de Merketing workshop gebruiken we je merk als kompas voor de ontwikkeling van een Positionerende marketingstrategie.
  • Vanuit een helder marketingplan bepalen we de belangrijkste marketing doelen (en KPI’s) voor je merk.
  • Met jouw Merketingteam bedenken we vervolgens onderscheidende marketing activiteiten (Merketing Proposities) met maximale impact en bereik.

Resultaat:

  • Een actiegericht Merketingplan waarmee je het verschil maakt en uitdraagt in je markt. Een plan waarmee tevens jullie gezamenlijke marketing slagkracht wordt vergroot.

In de startblokken om het verschil duidelijk te maken in jullie markt?

Let’s get in touch!

Interim Merketeers

Heb je voor de realisatie van jullie merkambities tijdelijk extra handjes nodig die weten wat ze aan het doen zijn? Merketingvisie’s merkexperts en merkall-rounders helpen bij tijdelijke kortdurende en/of langdurende interim klussen.

Vanuit de Merketingmethodiek geven zij invulling aan de dagelijkse praktijk.

Wil je meer weten over onze medemerkers neem dan contact op met Guido David, guido@merketingvisie.nl, +316-28615323.