Merkmeetlat rene 2020-01-13T21:52:54+00:00

Ontdek je kansen met de Merkmeetlat

Leg ons merk langs de lat!

Merkmeetlat 

Poolshoogte nemen met de Merkmeetlat

Het bouwen aan een succesvol merk begint met het verzamelen van waardevolle inzichten. Over de potentie van je (bedrijfs)merk en de mate waarin deze optimaal wordt benut door de organisatie. En het lef dus om je bedrijf open en bloot tegen de Merkmeetlat te leggen.
Weten hoe je merk en merkorganisatie er nu voor staan is namelijk cruciaal om te weten wat je kunt doen om je (bedrijfs)merk te versterken.

“Know thyself. Know the customer. Innovate.”

– Beth Comstock

Aanpak:

  • In deze laagdrempelige workshop krijg je snel inzicht in je kansen om het maximale uit je (bedrijfs)merk te halen. Op de onderdelen merkonderscheid, merkuitstraling, merksturing, merkcultuur en de samenhang (brand alignment).
  • Je medewerkers en klanten leveren daarvoor de input.
  • Samen bespreken en beoordelen we de externe en interne merkgerichtheid van jullie bedrijf en de kansen die dat voor jullie merk biedt.

Resultaat:

  • Een overzichtelijke rapportage in de vorm van een Merkmeetlat, waarmee je een gefundeerde afweging kunt maken op welk gebied investeren in jullie merk loont.

Deze kans op maximaal merkrendement voor slechts €495,- niet laten liggen?

Let’s Get In Touch!

Interim Merketeers

Heb je voor de realisatie van jullie merkambities tijdelijk extra handjes nodig die weten wat ze aan het doen zijn? Merketingvisie’s merkexperts en merkall-rounders helpen bij tijdelijke kortdurende en/of langdurende interim klussen.

Vanuit de Merketingmethodiek geven zij invulling aan de dagelijkse praktijk.

Wil je meer weten over onze medemerkers neem dan contact op met Guido David, guido@merketingvisie.nl, +316-28615323.