Merkpositionering rene 2020-01-24T16:15:46+00:00

Meer impact met een unieke merkstrategie

Ja, wij kiezen positie!

Merkpositionering

Op Pole Position in het brein van je doelgroep en medewerkers

Hoe de markt je bedrijf waarneemt, is van onschatbare waarde voor de business van morgen. Met een sterke merkpositionering maak je als bedrijf een duidelijke keuze waar je in essentie voor staat. De unieke betekenis die je merk vervult in de wereld van jullie (potentiële) klant en medewerkers. Een positie die zowel gebaseerd is op de behoeften van je (potentiële) klant, als op het unieke DNA van de eigen organisatie. Daarmee creëer je een voorkeurspositie in het brein van relevante doelgroepen.

“Positioning is how you differentiate yourself in the mind of the prospect”

– Al Ries

Aanpak: 

  • Het begint bij het vaststellen van een stevig strategisch fundament; visie, ambitie en groeistrategie inclusief merkdoelen.
  • In de Merkstrategie workshop gaan we vervolgens gezamenlijk op zoek naar een unieke, aantrekkelijke positionering van je merk in de markt. De leden van jouw Merketingteam dagen we uit om open kaart te spelen en een unieke positie te kiezen. Niet kiezen = verliezen.

Resultaat:

Klaar om een unieke merkpositionering in je markt te claimen?

Let’s get in touch!

Interim Merketeers

Heb je voor de realisatie van jullie merkambities tijdelijk extra handjes nodig die weten wat ze aan het doen zijn? Merketingvisie’s merkexperts en merkall-rounders helpen bij tijdelijke kortdurende en/of langdurende interim klussen.

Vanuit de Merketingmethodiek geven zij invulling aan de dagelijkse praktijk.

Wil je meer weten over onze medemerkers neem dan contact op met Guido David, guido@merketingvisie.nl, +316-28615323.