Over Merketingvisie rene 2020-01-28T09:44:22+00:00

Samen met je team bouwen aan een buitengewoon merk

Merkgerichte bedrijven zijn gemiddeld TWEEMAAL zo winstgevend als niet-merkgerichte bedrijven. Ze vallen op, creëren emotionele voorkeur en genereren meer kwalitatieve leads, loyale klanten en betrokken medewerkers. Dat doen zij niet door meer te doen, maar door het anders te doen. Zowel intern als extern! Het merk is voor hen dan ook niet slechts een verkoop- of communicatiemiddel, maar het vertrekpunt en de inspiratiebron voor alle bedrijfsactiviteiten.

Met onze unieke Merketing®Methodiek, samengebald in een praktijkgerichte aanpak, wordt ook jullie merk je gezamenlijke groeikompas.

Benieuwd naar onze aanpak?

Over Merketingvisie

Wij zijn het in 2008 opgerichte Rotterdams positionering adviesbureau, gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor het MKB.

MKB merkpositie versterken

Wij geloven erin dat het MKB de motor is van de Nederlandse economie. Sterke, competitieve midden- en kleinbedrijven bepalen namelijk onze gezamenlijke toekomst. En wij willen deze bijzondere bedrijven die merkpositie geven die ze verdienen.

  • Naast onze dienstverlening zijn wij dan ook de initiatiefnemer van de Merk010 verkiezing, voor het sterkste MKB-merk van Rotterdam.
  • Ook heeft Merketingvisie i.s.m. de Erasmus Universiteit Rotterdam als eerste onderzoek gedaan naar de mate van Merkorientatie binnen het MKB.

Zo willen we het merkbewustzijn in deze sector verder versterken.

Gewoon Buitengewoon

Waardevolle merken zijn voor hun markt van buitengewone betekenis. Zij maken dat elke dag weer waar. In alle facetten van hun bedrijfsvoering. Zij doen dat op een authentieke manier. Geen eenmalige reclametrucjes, maar een continue effort van de gehele organisatie. Niet gekunsteld en gepolijst, maar eerlijk en zo nu en dan buiten de lijntjes. Elke medewerker = medemerker is dan ook ons devies. Met onze Merketing® methodiek helpen wij vooruitstrevende bedrijven en hun medewerkers om gewoon zelf aan de merkwaardige knoppen te zitten. Samen met je gehele team te transformeren van een mooi bedrijf naar een buitengewoon merk!

Medestrijders

Merketingvisie is altijd opzoek naar inspirerende medestrijders. Dus, wil jij samen met ons meebouwen aan winnende merken?

Neem dan contact op met:
Giota Bachtsevanidou
06 – 38303695 of mail naar giota@merketingvisie.nl.

Guido David
Guido DavidPositoneringsadviseur
Giota Bachtsevanidou
Giota BachtsevanidouPositioneringsadviseur
Anoep Chowhari
Anoep ChowhariArt Director