Over Merketingvisie rene 2018-07-04T16:51:40+00:00

In 5 stappen samen met je team bouwen aan een winnend merk

Merkgerichte bedrijven zijn gemiddeld TWEEMAAL zo winstgevend als niet-merkgerichte bedrijven. Niet door meer te doen, maar door het anders te doen. Intern en extern! Het merk is niet slechts een verkoop- of communicatiemiddel maar het vertrekpunt en de inspiratiebron voor alle bedrijfsactiviteiten.

Met onze serie praktijkgerichte workshops wordt jullie merk je gezamenlijke groeikompas.

Benieuwd naar onze aanpak?

Wie is Merketingvisie?

Wij zijn het Rotterdams positionering adviesbureau gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor het MKB.

MKB merkpositie versterken

Wij geloven erin dat het MKB de motor is van de Nederlandse economie. Sterke, competitieve midden- en kleinbedrijven bepalen onze gezamenlijke toekomst. Wij willen bijzondere bedrijven die merkpositie geven die ze verdienen.

  • Naast onze dienstverlening zijn wij dan ook de initiatiefnemer van de Merk010 verkiezing, voor het sterkste MKB-merk van Rotterdam.
  • Ook heeft Merketingvisie i.s.m. de Erasmus Universiteit Rotterdam als eerste onderzoek gedaan naar de mate van Merkorientatie binnen het MKB.

Merketing® Empowerment

Waardevolle merken zijn voor hun markt van unieke betekenis. Zij maken dat elke dag weer waar. In de dienstverlening, sales en de marketing. Op een authentieke manier. Geen eenmalige reclametrucjes, maar een continue effort van het gehele team. Met onze praktijkgerichte workshops helpen wij bedrijven en hun medewerkers om zelf aan de merkwaardige knoppen te zitten. Samen met je team te bouwen aan een winnend merk!

Medestrijders

Merketingvisie is altijd opzoek naar inspirerende medestrijders. Wil jij samen met ons bouwen aan winnende merken?

Neem dan contact op met:
Giota Bachtsevanidou
06 – 38303695 of mail naar giota@merketingvisie.nl.

Guido David
Guido DavidPositoneringsadviseur
Giota Bachtsevanidou
Giota BachtsevanidouPositioneringsadviseur