Over Merketingvisie rene 2019-04-02T14:52:42+00:00

In 5 stappen samen met je team bouwen aan een winnend merk

Merkgerichte bedrijven zijn gemiddeld TWEEMAAL zo winstgevend als niet-merkgerichte bedrijven. Ze vallen op, creëren emotionele voorkeur en genereren meer kwalitatieve leads, loyale klanten en betrokken medewerkers. Dat doen zij niet door meer te doen, maar door het anders te doen. Zowel intern als extern! Het merk is voor hen dan ook niet slechts een verkoop- of communicatiemiddel, maar het vertrekpunt en de inspiratiebron voor alle bedrijfsactiviteiten.

Met onze unieke Merketing®Methodiek, samengebald in een serie praktijkgerichte Branding workshops, wordt ook jullie merk je gezamenlijke groeikompas.

Benieuwd naar onze aanpak?

Over Merketingvisie

Wij zijn het in 2008 opgerichte Rotterdams positionering adviesbureau, gespecialiseerd in merkstrategische vraagstukken voor het MKB.

MKB merkpositie versterken

Wij geloven erin dat het MKB de motor is van de Nederlandse economie. Sterke, competitieve midden- en kleinbedrijven bepalen namelijk onze gezamenlijke toekomst. En wij willen deze bijzondere bedrijven die merkpositie geven die ze verdienen.

  • Naast onze dienstverlening zijn wij dan ook de initiatiefnemer van de Merk010 verkiezing, voor het sterkste MKB-merk van Rotterdam.
  • Ook heeft Merketingvisie i.s.m. de Erasmus Universiteit Rotterdam als eerste onderzoek gedaan naar de mate van Merkorientatie binnen het MKB.

Van medewerkers naar medemerkers

Waardevolle merken zijn voor hun markt van unieke betekenis. Zij maken dat elke dag weer waar. In zowel de dienstverlening, als de sales en marketing. Zij doen dat op een authentieke manier. Geen eenmalige reclametrucjes, maar een continue effort van de gehele organisatie. Met onze praktijkgerichte Branding workshops helpen wij bedrijven en hun medewerkers om zelf aan de merkwaardige knoppen te zitten. Samen met je team te bouwen aan een authentiek, winnend merk!

Medestrijders

Merketingvisie is altijd opzoek naar inspirerende medestrijders. Dus, wil jij samen met ons meebouwen aan winnende merken?

Neem dan contact op met:
Giota Bachtsevanidou
06 – 38303695 of mail naar giota@merketingvisie.nl.

Guido David
Guido DavidPositoneringsadviseur
Giota Bachtsevanidou
Giota BachtsevanidouPositioneringsadviseur
Anoep Chowhari
Anoep ChowhariArt Director